Roxanka u mnie ok,z małym też ok choć ostatnio mamy problem z jedzeniem;/ niechce mi pić mleka;/
Nie wiem czy mu ten nan sie już znudził czy co innego,może to taki okres przejściowy ale spróbuje tak jak Tuptusiowata pisała dać mu niewielkiej ilości kaszki.
Pozatym z spaniem nic sie nie zmieniło w dzień;/ Ale za to noce przesypia bez problemu,czasami się budzi na mleko a czasami śpi aż do rana i teraz nawet troche dłużej bo na zewnątrz jest dlużej ciemno wiec tako do 9 mam go z głowy
Przynajmniej śniadanie zjem i kawe wypije
Ja już go przestałam nosić,ciężko mi było go oduczyć ale sie nie poddała
serce mi pękało jak płakał ale wiedziałam,że krzywda się mu nie dzieje a ma tylko kaprys żeby go nosić, 3dni płaczu i teraz chyba wie,że nie ma noszena non stop
Kupiliśmy leżaczek,zabieram go do kuchni i kłade go tam,włączam muzyke i mały leży obserwując mnie.Moge spokojnie gotować
Nie wiem czy mu ten nan sie już znudził czy co innego,może to taki okres przejściowy ale spróbuje tak jak Tuptusiowata pisała dać mu niewielkiej ilości kaszki.
Pozatym z spaniem nic sie nie zmieniło w dzień;/ Ale za to noce przesypia bez problemu,czasami się budzi na mleko a czasami śpi aż do rana i teraz nawet troche dłużej bo na zewnątrz jest dlużej ciemno wiec tako do 9 mam go z głowy

Ja już go przestałam nosić,ciężko mi było go oduczyć ale sie nie poddała